Spur of the Moment Travel

Dé zuidelijk Afrika reisspecialist

Ja, dat zijn wij! Wat ooit begonnen is als een droom is uitgegroeid tot een reisorganisatie!

Op reis naar zuidelijk Afrika is niet zo maar iets, er komt veel bij kijken. Wij als reisspecialist hebben hier veel ervaring mee. We gaan met jou in gesprek en plannen samen de droomreis die bij je past.

De zuidelijk Afrika reisspecialist is er voor jou! Oké, en een klein beetje voor onszelf, want wij zijn gewoon verliefd op Afrika en raken er niet over uitgepraat!

Zonsopgang over Kaapstad vanaf Lions Head

DE REISSPECIALIST

Tessa Massar is dé reisspecialist van zuidelijk Afrika en de drijvende kracht achter Spur of the Moment. Geboren en getogen in Nederland. Maar uiteindelijk verliefd geworden op Zuid-Afrika en getrouwd met een Zuid-Afrikaan. "Het land en de mensen hebben mijn hart veroverd. Ik heb dit prachtige continent jarenlang van dichtbij mogen bewonderen."

DE REISSPECIALIST

Tessa Massar is dé reisspecialist van zuidelijk Afrika en de drijvende kracht achter Spur of the Moment. Geboren en getogen in Nederland. Maar uiteindelijk verliefd geworden op Zuid-Afrika en getrouwd met een Zuid-Afrikaan. "Het land en de mensen hebben mijn hart veroverd. Ik heb dit prachtige continent jarenlang van dichtbij mogen bewonderen." ​

F82BCAC1-01A9-4622-BEBE-B26554A1479D

SPUR OF THE MOMENT

Vrij vertaald betekent "Spur of the Moment", leef in het moment. Als er iets is wat ik geleerd heb in de afgelopen jaren is het wel om in het moment te leven en vooral om van elk moment te genieten. Het klinkt cliché maar toch vind ik het een schitterende uitdrukking in het Engels! Met andere woorden: het is een levensmotto en tegelijkertijd het belangrijkste wat ik wil uitdragen naar al mijn reizigers!
Olifant op de weg in het Kruger Park in Zuid-Afrika

AVONTUUR

Wat is het leven zonder een beetje avontuur? Avontuur kan van alles zijn, maar voor mij staat het voor nieuwe uitdagingen en nieuwe ervaringen. Of dit nu de stap is om naar zuidelijk Afrika te gaan of om uit een vliegtuig te springen in Namibië, avontuur is voor iedereen anders en wij gaan graag met jou in gesprek wat avontuur voor jou betekent. Dan weten we zeker dat het een onvergetelijke reis wordt!
De kustlijn van Kaapstad vanuit de helikopter gefotografeerd

REISSPECIALIST

Ik ken het échte Afrika, maar ook het stadsleven en al het andere wat dit prachtige land (en continent) te bieden heeft. In 2013 ben ik eerst begonnen met een stage in Johannesburg. Vervolgens heb ik een jaar in de 'bush' gewoond bij het Kruger Park en hierna nog 4 jaar in Kaapstad. Ook ben ik getrouwd met een Zuid-Afrikaan die er geboren en opgegroeid is. We vliegen regelmatig heen en weer voor familiebezoekjes en om nieuwe plekjes te ontdekken!
Watching the sunrise from Lions Head in Cape Town

PASSIE

Mensen zeggen wel is: “You can leave Africa, but Africa will never completely leave you”. Het is waar! Zuidelijk Afrika verovert je hart met de warmte van de bevolking, de prachtige natuur en de ervaringen die je nergens anders ter wereld kunt opdoen. Het gevoel dat ik kreeg sinds ik voet op Afrikaanse bodem heb gezet is niet te beschrijven en daarom wil ik het delen met mensen die ook willen reizen en zo'n zelfde ervaring willen hebben!

Begin 2018

10%

De naam “Spur of the Moment Travel”

1 maart 2020

40%

En toen kwam Covid-19 naar Zuid-Afrika en raakte ik mijn fulltime baan kwijt…

Tijd om mijn dromen achterna te gaan en alle punten op de i’s te zetten.

01 februari 2021

90%

Nu is het tijd voor jou om te gaan reizen en je dromen achterna te gaan! Waar wacht je nog op? 

Neem nu contact op!
Inspiratie voor jouw reis!

Het idee kwam tot leven…

8 augustus 2018

25%

Officiële registratie van Spur of the Moment Travel!

Wow, dat duurde lang!

Maar maak je geen zorgen, de reisspecialisten hebben niet stil gezeten! Wij zijn druk bezig geweest alle mooie adresjes te ontdekken voor jullie!

 

1 mei 2020

75%

Covid-19 heeft veel meer roet in het eten gegooid dan we ooit hadden kunnen voorstellen. Daardoor moest de opening helaas worden uitgesteld, en de twee boekingen die we hadden werden geannuleerd. Maar we houden de moed erin en kondigen gewoon de officiële opening aan. Hopen dat mensen snel weer kunnen en willen reizen!

We will never be at 100%...
Exploring places forever! 95%

Waarom met ons boeken?

Veel mensen denken dat het niet voordeliger is om met een Travel Agent of Tour Operator te boeken. Of wat is nu het nut om gebruik te maken van iemand die je helpt? Je kan toch gewoon alles zelf uitzoeken? Bij Spur of the Moment pakken wij het anders aan! We noemen onszelf niet voor niks "reisspecialisten voor zuidelijk Afrika". Lees hieronder waarom je met ons zou moeten boeken.

SERVICE

Vanaf het eerste contact luisteren wij naar jouw wensen. Elke reis kan compleet aangepast worden en niks is te gek voor ons. De leukste uitdaging als reisspecialist is om wéér een reis samen te stellen die nog niemand anders eerder heeft gemaakt! Verder krijg je er natuurlijk service bij ná het boeken. Twee weken voor je reis krijg je al je reisdocumenten opgestuurd met uitgebreide uitleg. Maar ook als je met pech staat tijdens je reis regelen wij een nieuwe auto voor je. Wij zijn altijd te bereiken via What's App: voor, tijdens en zelfs na de reis.

TIJD

Wij kennen de landen en plekken die wij verkopen, wij hebben alles bezocht en weten hoe de kwaliteit is of hoe bepaalde wegen zijn om te rijden. Tessa heeft jaren in Zuid-Afrika gewoond en heeft zich zo ontwikkeld tot een ware reisspecialist van zuidelijk Afrika! Verder is zij getrouwd met een Zuid-Afrikaan en zijn familie woont er nog steeds. Wij weten dus wat we aan het doen zijn en het gaat jou uren tot dagen tijd besparen om alles zelf uit te zoeken. Verder hebben wij overal lokale contacten die zaken voor ons kunnen checken en regelen mochten wij zelf niet aanwezig zijn op locatie.

GELD

Wij staan in direct contact met de klant, in dit geval jij. En wij staan ook in direct contact met de lokale leveranciers van accommodaties, excursies en vervoersmiddelen. Omdat wij lokale reisspecialist zijn krijgen wij in de meeste gevallen 15-30% korting op de vermelde prijzen op de website. Op het pakket dat wij aan jullie verkopen doen wij een supplement lager dan de korting die we krijgen. Waardoor wij altijd goedkoper zijn dan wanneer jij zelf direct met de leverancier boekt.