Spur of the Moment Travel

Dé zuidelijk Afrika reisspecialist

Op reis naar zuidelijk Afrika is niet zo maar iets, er komt veel bij kijken. Wij als zuidelijk Afrika reisspecialist hebben hier jarenlange ervaringen mee. We gaan met jou in gesprek en plannen samen de droomreis die bij je past. Van opwindende gamedrives door het Krugerpark tot de prachtige zonsondergangen over de Sossusvlei duinen in Namibië. Onze op maat gemaakte reizen garanderen een onvergetelijk avontuur in een van ‘s werelds meest indrukwekkende bestemmingen. Zet je schrap en laat ons beginnen met het plannen van jouw droomreis naar zuidelijk Afrika.

Zonsopgang over Kaapstad vanaf Lions Head

DE REISSPECIALIST

Tessa Massar is dé reisspecialist van zuidelijk Afrika en de drijvende kracht achter Spur of the Moment Travel. Geboren en getogen in Nederland. Maar uiteindelijk verliefd geworden op Zuid-Afrika en getrouwd met een Zuid-Afrikaan. "Zuid-Afrika en de mensen hebben mijn hart veroverd. Ik heb zuidelijk Afrika jarenlang van dichtbij mogen bewonderen."

DE REISSPECIALIST

Tessa Massar is dé reisspecialist van zuidelijk Afrika en de drijvende kracht achter Spur of the Moment Travel. Geboren en getogen in Nederland. Maar uiteindelijk verliefd geworden op Zuid-Afrika en getrouwd met een Zuid-Afrikaan. "Zuid-Afrika en de mensen hebben mijn hart veroverd. Ik heb zuidelijk Afrika jarenlang van dichtbij mogen bewonderen."

F82BCAC1-01A9-4622-BEBE-B26554A1479D

SPUR OF THE MOMENT

Vrij vertaald betekent "Spur of the Moment", leef in het moment. Als er iets is wat ik geleerd heb in de afgelopen jaren is het wel om in het moment te leven en vooral om van elk moment te genieten. Het klinkt cliché maar toch vind ik het een schitterende uitdrukking in het Engels! Met andere woorden: het is een levensmotto en tegelijkertijd het belangrijkste wat ik wil uitdragen naar al mijn reizigers!
Olifant op de weg in het Kruger Park in Zuid-Afrika

ADVENTURE

Je kunt je reis naar zuidelijk Afrika zo avontuurlijk maken als je zelf wilt. Breng een bezoek aan een van de vele nationale parken om op safari te gaan en ontmoet de lokale mensen die het land zo bijzonder maken. Geniet van de adembenemende landschappen en zonsondergangen, of boek leuke excursies zoals een boottocht om walvissen te spotten en een ballonvaart over de woestijn van Namibië. Je kunt het zo gek niet bedenken en zuidelijk Afrika heeft het te bieden!
De kustlijn van Kaapstad vanuit de helikopter gefotografeerd

REISSPECIALIST TESSA

Ik ken het échte Afrika, maar ook het stadsleven en al het andere wat dit prachtige stukje van de wereld te bieden heeft. In 2013 ben ik eerst begonnen met een stage in Johannesburg. Vervolgens heb ik een jaar in de 'bush' gewoond bij het Kruger Park en hierna nog vier jaar in Kaapstad. Ook ben ik getrouwd met een Zuid-Afrikaan die er geboren en opgegroeid is. We vliegen regelmatig heen en weer voor familiebezoekjes en om nieuwe plekjes te ontdekken!
Watching the sunrise from Lions Head in Cape Town

PASSIE

Veel mensen geloven dat als je eenmaal in Afrika bent geweest, het je hart zal grijpen en nooit meer los zult laten. En het is waar! De verbluffende schoonheid die het continent te bieden heeft, de warme en gastvrije bevolking en de unieke ervaringen die nergens anders ter wereld te vinden zijn, maken zuidelijk Afrika van onschatbare waarde. Er is maar een manier om deze magie uit te leggen en dat is om zelf naar zuidelijk Afrika op reis te gaan. Waar wacht je nog op?

Begin 2018

10%

De naam “Spur of the Moment Travel”

1 maart 2020

40%

En toen kwam Covid-19 naar South Africa en raakte ik mijn fulltime baan kwijt…

Tijd om mijn dromen achterna te gaan en alle punten op de i’s te zetten.

01 februari 2021

90%

Nu is het tijd voor jou om te gaan reizen en je dromen achterna te gaan! Waar wacht je nog op? 

Neem nu contact op!
Inspiratie voor jouw reis!

Het idee kwam tot leven…

8 augustus 2018

25%

Officiële registratie van Spur of the Moment Travel!

Wow, dat duurde lang!

Maar maak je geen zorgen, de zuidelijk Afrika reisspecialisten hebben niet stil gezeten! Wij zijn druk bezig geweest alle mooie adresjes te ontdekken voor jullie!

 

1 mei 2020

75%

Covid-19 heeft veel meer roet in het eten gegooid dan we ooit hadden kunnen voorstellen. Daardoor moest de opening helaas worden uitgesteld, en de twee boekingen die we hadden werden geannuleerd. Maar we houden de moed erin en kondigen gewoon de officiële opening aan. Hopen dat mensen snel weer kunnen en willen reizen!

We will never be at 100%...
Exploring places forever! 95%

Waarom met een reisspecialist boeken?

We begrijpen dat veel mensen denken dat het niet per se voordeliger is om je reis bij een reisbureau of touroperator te boeken. Wat heeft het nu voor zin om de hulp van iemand anders in te schakelen als je ook alles zelf kunt uitzoeken?

Bij Spur of the Moment Travel zijn we er trots op om onszelf reisspecialisten voor zuidelijk Afrika te noemen! En we hebben heel wat redenen waarom je jouw volgende reisavontuur aan ons toe zou moeten vertrouwen. We bieden niet alleen ongeëvenaarde expertise in het samenstellen van op maat gemaakte routes die perfect aansluiten bij jouw behoeften, maar we hebben ook voorkennis over bepaalde plekken, accommodaties en activiteiten waar je zelf vaak geen toegang tot hebt. Wij kennen de landen in zuidelijk Afrika, maar we kennen ook de accommodaties en activiteiten die we aanbieden waardoor we zeker weten dat alles aansluit bij jouw wensen. Daarnaast blijven wij op zoek gaan naar verborgen juweeltjes met behulp van onze lokale partners en sluiten we exclusieve deals met deze partners. Kortom, Spur of the Moment Travel is jouw go-to reisorganisatie voor een onvergetelijke reis naar zuidelijk Afrika!

SERVICE

Vanaf het eerste contact luisteren we aandachtig naar jouw wensen. Elke reis naar zuidelijk Afrika wordt volledig aangepast naar jouw interesses en reisgezelschap Wij gaan graag de uitdaging aan om een volledig unieke en gepersonaliseerde reis te creëren. Vanaf het eerste moment kun je rekenen op eersteklas service, en dit geldt vóór, tijdens en na de reis. We staan continu voor je beschikbaar mocht je tijdens het reizen ergens tegenaan lopen. Leun achterover en laat het allemaal op je afkomen!

TIJD

Onze uitgebreide kennis van zuidelijk Afrika is gebaseerd op persoonlijke ervaringen en het bezoeken van vrijwel alle locaties die wij verkopen. Zo heeft Tessa jarenlang in Zuid-Afrika gewoond op verschillende plekken en is ze getrouwd met een Zuid-Afrikaan waarvan de familie nog steeds in Zuid-Afrika woont. Door ervoor te kiezen om met Spur of the Moment Travel samen te werken ben je ervan verzekerd dat het je talloze uren of zelfs dagen tijd gaat besparen. Al het vooronderzoek hebben wij namelijk al voor je gedaan! Daarnaast hebben we relaties opgebouwd met verschillende, belangrijke lokale contacten waardoor we altijd van nauwkeurige informatie voorzien worden.

GELD

Wij staan in direct contact met de klant, in dit geval jij. En wij staan ook in direct contact met de lokale leveranciers van accommodaties, excursies en vervoersmiddelen. Omdat wij een lokale reisspecialist zijn krijgen wij in de meeste gevallen 15-30% korting op de vermelde prijzen op de website. Op het pakket dat wij aan jullie verkopen doen wij een soortgelijk supplement. Zo verdienen wij ons geld en zorgen we ervoor dat jij een prachtige reis kunt maken voor een eerlijke prijs inclusief de service.

Vraag "Over Ons" nu aan!

Ben je enthousiast geworden over een reis naar zuidelijke Afrika? Vul dit formulier in zodat wij contact kunnen opnemen en een begin kunnen maken aan jouw droomreis!

Voeg jouw hoogtepunten samen tot één droomreis

Heb je een idee van welke bezienswaardigheden en hoogtepunten je wilt zien in Zuid-Afrika? Vink ze aan in dit formulier en wij nemen contact op om jouw droomreis samen te stellen!