Spur of the Moment Travel

SOUTH AFRICA

"De wereld in één land" met de Zuid-Afrika specialist

Zuid-Afrika specialist

Ben je op zoek naar een onvergetelijk avontuur? Dan is Zuid-Afrika jouw volgende vakantiebestemming. Spur of the Moment Travel is Zuid-Afrika specialist en stelt graag samen met jou een droomreis samen.

Wil je bijvoorbeeld ontspannen op de prachtige stranden, dansen in een nachtclub in Kaapstad, wandelen door de machtige bergen met adembenemende uitzichten, genieten van een goed glas wijn in de wijnlanden, mountainbiken door de wildparken of op zoek naar de Big 5? Het kan allemaal in Zuid-Afrika, en het kan ook nog is allemaal binnen één reis!

Zuid-Afrika is voor vele mensen een droombestemming, maar waar begin je in zo’n groot land? Daarom nemen wij je als Zuid-Afrika specialist mee aan de hand en stellen samen met jou een prachtige reis samen zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Zebra's in Addo Elephant National Park
Blyde River Canyon on the Panorama Route

De wereld in één land

Zuid-Afrika wordt ook wel de wereld in één land genoemd. Dit komt door de enorme diversiteit die het land te bieden heeft. Allereerst heeft Zuid-Afrika alleen al 11 officiële talen waaronder Engels, Afrikaans en Zulu. En met zoveel talen komen natuurlijk ook veel verschillende etnische groepen. Zo heb je de Afrikaners, Xhosa’s, Engelsen en nog veel meer. 

Verder heeft Zuid-Afrika een enorme verscheidenheid aan landschappen, variërend van uitgestrekte savannes en woestijnen tot prachtige bergketens en kustlijnen. Je vindt er het wereldberoemde Krugerpark, maar ook één van de zeven natuurlijke wereldwonderen: de Tafelberg.

Daarnaast heeft Zuid-Afrika een hele rijke en turbulente geschiedenis. Zo heeft de bevolking jarenlang gevochten tegen Apartheid, waar je nog steeds de nasleep van kunt zien. Of bezoek Robbeneiland, waar Nelson Mandela jarenlang gevangen is gehouden in zijn strijd tegen de Apartheid. 

Deze diverse aspecten maken Zuid-Afrika tot een land waarin mensen uit verschillende achtergronden, culturen en landschappen samenkomen. Vandaar de bijnaam “De wereld in één land”. 

Op reis met de Zuid-Afrika specialist

Er zijn heel veel redenen om op vakantie te gaan naar Zuid-Afrika zoals de prachtige bezienswaardigheden, de rijke cultuur en geschiedenis, de wijnlanden, de Big 5 en nog veel meer! 

Maar veel reizigers worstelen ook met vragen zoals: is het niet gevaarlijk in Zuid-Afrika, kan ik wel naar een malariagebied met kinderen en is het niet veel te lang vliegen?

Uiteraard kun je contact opnemen met ons, de Zuid-Afrika specialist, maar je kunt je ook alvast inlezen in wat zaken. Wij zien in ieder geval geen reden om niet naar deze prachtige bestemming af te reizen! 

Zonsopgang Tafelberg vanaf Lions Head

Vraag "Zuid-Afrika" nu aan!

Ben je enthousiast geworden over een reis naar zuidelijke Afrika? Vul dit formulier in zodat wij contact kunnen opnemen en een begin kunnen maken aan jouw droomreis!

Voeg jouw hoogtepunten samen tot één droomreis

Heb je een idee van welke bezienswaardigheden en hoogtepunten je wilt zien in Zuid-Afrika? Vink ze aan in dit formulier en wij nemen contact op om jouw droomreis samen te stellen!