Spur of the Moment Travel

Vraag "Kruger National Park" nu aan!

Ben je enthousiast geworden over een reis naar zuidelijke Afrika? Vul dit formulier in zodat wij contact kunnen opnemen en een begin kunnen maken aan jouw droomreis!

Voeg jouw hoogtepunten samen tot één droomreis

Heb je een idee van welke bezienswaardigheden en hoogtepunten je wilt zien in Zuid-Afrika? Vink ze aan in dit formulier en wij nemen contact op om jouw droomreis samen te stellen!

Kruger National Park

Hét park waar Zuid-Afrika beroemd om staat. Een bezoek aan Zuid-Afrika is niet compleet zonder op safari te gaan! Het Krugerpark biedt een overvloed aan wilde dieren en unieke safari-ervaringen. Je kunt natuurlijk op safari in een jeep, maar voor de meer avontuurlijke onder ons kun je ook per mountainbike of te voet op zoek naar de Big 5.

Het Kruger Park heeft een grote verscheidenheid aan accommodaties. Je kunt in een basic “rest camp” overnachten, maar ook in een “private game reserve” grenzend aan het park. Tijdens het hoogseizoen kan het erg druk zijn op de wegen in het park, maar als je in het laagseizoen komt ben je soms gerust de enige die de leeuwen de straat ziet oversteken, de olifanten een modderbad ziet nemen of getuige bent van een zebra die ontsnapt aan een luipaard.