Spur of the Moment Travel

Vraag "Kaapstad" nu aan!

Ben je enthousiast geworden over een reis naar zuidelijke Afrika? Vul dit formulier in zodat wij contact kunnen opnemen en een begin kunnen maken aan jouw droomreis!

Voeg jouw hoogtepunten samen tot één droomreis

Heb je een idee van welke bezienswaardigheden en hoogtepunten je wilt zien in Zuid-Afrika? Vink ze aan in dit formulier en wij nemen contact op om jouw droomreis samen te stellen!

Cape Town

Kaapstad wordt ook wel de “Mother City” genoemd in Zuid-Afrika. De lengte van je verblijf in Kaapstad is sterk afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en hoeveel tijd je hebt voor de rest van jouw vakantie. Over het algemeen is 3 tot 6 nachten in Kaapstad voldoende om alle hoogtepunten en bezienswaardigheden te bezoeken. Binnen deze tijd kun je de Tafelberg beklimmen, Robbeneiland bezoeken, de prachtige stranden verkennen en genieten van het bruisende uitgaansleven met de meest overheerlijke restaurants.
Kaapstad is een Westerse stad waar heel veel te doen is en de voorzieningen zijn er goed. Het is een stad waar je kunt genieten van de drukte om je heen, maar ook binnen afzienbare tijd snel in de natuur zit of een prachtige bergwandeling kunt maken. Eigenlijk mag Kaapstad niet ontbreken wanneer je naar Zuid-Afrika reist!